شیر پگاه دوغ پگاه
پنیر پگاه خامه پگاه
کشک پگاه ماست پگاه
کره پگاه پودرها
آلبوم محصولات مناقصات همکاران شرکای تجاری پرسنلی
آمار بازدیدکنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه:3084
بازديدکنندگان امروز :36
کل بازديدکنندگان :64340
بازديدکنندگان آنلاين :1

 

تاریخچه شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان

نخستین کارخانه شیر پاستوریزه اصفهان در سال 1337 پی‎ریزی و تجهیز گردیده و راه‎اندازی آن طی دو سال به طول انجامید. اصفهان ، همچون تبریز و شیراز ، یکی از سه شهری بود که از سوی وزارت کشاورزی دولت وقت , برای نصب و راه‎اندازی کارخانه‎های دانمارکی انتخاب شد. منوچهر قانع سهامدار اصلی کارخانه ، با کمک 23 کارگر و کارمند ، تولید حدود 300 کیلوگرم شیر پاستوریزه در روز را در خیابان بزرگمهر اصفهان آغاز کرد. او از روزهای آغازین با دو مشکل اساسی مواجه بود : 1. خرید شیر از دامداران   2. فروش شير پاستوریزه

در آن زمان اصفهانی‎ها هنوز چندان با کلمه «پاستوریزه» آشنا نبوده و چه بسا افرادی که آن را به عنوان «دارو» به خانه می‎بردند. قانع ، زیر فشار مشکلات مالی ، سرانجام مدیریت کارخانه را به صورت کارمزدی به بزرگترین بدهکار خود وانهاد. گلشیرازی دامداری بود که بخشی از شیر تولید شده در دامداری خود و سایر دامداری‎ها را در کارگاه شخصی خود به ماست تبدیل می‎کرد و بخش دیگر آن را نیز به کارخانه شیر پاستوریزه می‎فروخت. با تصدی گری او نخستین مشکل کارخانه در تامین شیر ، از میان رفت وگره فروش تولیدات کارخانه نیز به دست یک توزیع کننده فعال اصفهانی گشوده شد. سرتیپی شیر فروشی بود که پس از بسته بندی ابتدایی شیر در کارخانه خود به کمک دانش آموزان به توزیع آن در سطح شهر پرداخت. او به پیشنهاد کارخانه ، توزیع شیر غیر بهداشتی را متوقف نمود و متصدی توزیع تولیدات پاستوریزه کارخانه شد. ده سال بعد ، در اواخر دهه چهل ، اصفهان به تولید بیش از سه تن شیر در روز نیاز داشت . این تقاضای موثر ، اندیشه احداث کارخانه‎ای در 15 کیلومتری جاده اصفهان ، تهران را جدی ساخت. کارخانه جدید در زمینی به مساحت 30 هزار متر مربع در سال 1351 به بهره‎برداری رسید. 120 نفر در کارخانه جدید مشغول به کار شدند و ظرفیت آن به 24 تن در روز رسید . علاوه بر شیر بطر ، شیر کاکائو ، ماست(بطر ) بستنی قیفی ، کره پاستوریزه و دوغ بطر نیز به محصولات کارخانه اضافه شد. ظرف مدت 5 سال ظرفیت کارخانه به 60 تن در روز افزایش یافت اما همچنان راه بر گسترش خطوط تولید و توسعه کارخانه باز بود. آغاز طرح تغذیه رایگان مدارس ، افق تازه‎ای در تولید شیر استريلیزه گشود. دولت برای اجرای این طرح و تامین نیاز گسترده مدارس ، ایجاد کارخانه‎های تولید شیر در شهرهای بزرگ را سر لوحه فعالیت خود قرارداد و فقط در شهر اصفهان ، مشارکت با بخش خصوصی را در این زمینه آزمود. سرمایه کارخانه شیر پاستوریزه اصفهان 380 میلیون ریال ارزش گذاری و شرکت تهیه و توزیع به منظور توسعه ظرفیت آن 60 درصد سهام کارخانه مذکور را خریداری کرد . به این منظور 30 هزار متر مربع از اراضی بخش شمالی کارخانه را نيز خريداري و بدان ملحق نمود. با تجهیز کارخانه به دستگاههای تولید شیر استریلیزه به ظرفیت هشت تن در ساعت ، مشارکت کارخانه شیر پاستوریزه اصفهان در طرح تغذیه رایگان مدارس از سال 1357 آغاز شد. از اسفند ماه 58 با مصوبه شورای انقلاب اسلامی ، 60 درصد سهام کارخانه در اختیار شرکت سهامی صنایع شیر ایران قرار گرفت و از آن پس به « شرکت سهامی خاص شیر منطقه‎ای اصفهان» تغییر نام یافت.

محصولات شرکت سهامی صنایع شیر ایران از سال 1380 با نام تجاری «پگاه» عرضه می‎شوند و محصولات کارخانه اصفهان نیز با نام پگاه اصفهان به بازار راه می‎یابند.

*    *    *

 

شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان با بیش از نیم قرن تجربه در تولید و فرآوری فراورده های شیری، یکی از بزرگترین واحدهای لبنی کشور می باشد. این شرکت با ظرفیتی بالغ بر امکان تولید روزانه 600 تن فرآورده، بیش از 72 نوع محصول را در انواع بسته بندی با نام های تجاری پگاه ، سلوی و سریر به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می نماید. مواد اولیه اصلی این صنعت شیر تازه گاو می باشد که از طریق دامداران صنعتی استان (حدود 80%) و مراکز جمع آوری شیر (حدود 20%) تأمین می گردد.

مهمترین عامل مؤثر در کیفیت فرآورده های لبنی، شیر خام می باشد که خوشبختانه این مهم در این شرکت در مطلوبترین شرایط و مطابق با شرایط حاکم بر استانداردهای بین المللی و ملی می باشد. برای اطمینان از استمرار کیفیت، تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و کم نظیر در تحقق این امر نقش اساسی دارند بگونه ای که قبل از دریافت شیر خام مطابق نتایج حاصله ویژگی های شیمیایی و میکروبی برای استاندارد بودن شیر خام محرز و آنگاه دریافت می گردد. این شرکت با بهره گیری از دانش فنی کارشناسان فرهیخته و آخرین تکنولوژی های مورد استفاده این صنعت ، مجموعه ای از کارخانه های فرآوری را در واحد اصفهان برای تولید انواع محصولات استریل ، پاستوریزه ، پودری و ترکیبی بکار گرفته تا به گذشته خود افتخار کند، بر حال خود ببالد و برای آینده از هر گونه رقابتی استقبال نماید.
اگرچه هریک از محصولاتمان هدیه ای است برای سلامتی تمامی مصرف کنندگان خوب و قدرشناس، اما یادآوری بعضی از ویژگیهای کارخانه های این شرکت مانند پنیر خامه ای که جدیدترین فن آوری روز اروپا و تمام اتوماتیک می باشد و یقیناً در کشور نه از نظر پروسس و نه از نظر بسته بندی نظیر ندارد ، جدیدترین خدمت در تقدیم بهترین ارزش غذایی به هموطنان گرامی مخصوصاً نوجوانان و جوانان است. افتخار و خوشحالی این شرکت در تولید انواع محصولات استریل اعم از شیرهای طعم دار، ساده و خامه را نمی شود کتمان کرد چرا که بدون هیچگونه مواد افزودنی امکان استفاده از محصولات سالم و بهداشتی برای هر سنی و در هر شرایط آب و هوایی فراهم نموده و این در واقع شعار (آرزوی ما سلامتی شما) است که محقق می شود. اگرچه مهمترین خوشحالی تأمین سالم ترین مواد غذایی است، اما یادآوری افتخارات ، نمونه بودن شرکت در سالهای مختلف آن هم در موضوع استاندارد ، بهداشت ، صادرات، سلامت محیط زیست و داشتن گواهینامه های بین المللی HACCP , ISO 14000 , ISO 9000 خالی از فایده نیست و اطمینان بیشتر دادن به مصرف کنندگان می باشد.
اینک با ورود محصولات لبنی به کشورهای عراق ، پاکستان ، افغانستان ، یمن و تاجیکستان افتخار داریم در سه سال پیاپی رتبه اول صادرات را برای صنایع شیر ایران به ارمغان آورده و همچنان این تجارب را عرضه حداقل وظیفه خود برای ملت ایران قرار دهیم. این شرکت با احترام به نظر تمامی مشتریان گرامی، خود را موظف به اجابت خواسته های آنها به جهت ایجاد تنوع بیشتر در تولیدات و همچنین جامعیت بخشیدن به خدمات می داند که به اشکال مختلف اطلاع رسانی خواهد شد. مفتخریم خدمات آموزشی و اطلاع رسانی خود را که با همکاری آموزش و پرورش ، دانشگاه علوم پزشکی و معاونت های محترم مربوطه جهت معرفی الگوهای صحیح مواد غذایی انجام شده ارج نهاده و همچنان با استمداد از این عزیزان جهت افزایش مصرف سرانه لبنیات تلاش نمائیم.